Prøv at formulere din kerneydelse og sæt den ind i midten. Spørg så dig selv, om dine kunder og dine medarbejdere ser det samme.

Hvad lover du markedet, som er både differentierende, relevant, og som skaber en loyalitet hos både kunder og medarbejdere?

Strategisk planning handler om forretningsforståelse, markeds- og brancheforståelse. Men det handler først og fremmeste om at forstå mennesker, og deres relation til dit markedstilbud. Det danner baggrund for at udvikle virksomhedens strategier. Med kreativ planning får indsigterne nyt perspektiv, der giver afsæt for udvikling af virksomhedens koncepter, kommunikations-, salgs- og indsatsstrategi.

TURNING INSIGHTS INTO PROFITABLE ACTIONS

 For at kunne lave en effektiv og profitabel indsatsstrategi kræver det en indgående forståelse for dine kunder og deres syn på dig, dine konkurrenter og din branche. Hvad er deres drivere og deres barrierer? Og hvordan leverer du på dem i forhold til dit overordnede løfte og til markedet iøvrigt? Det er fundamentet for det videre arbejde…

Læs mere

IMG_5192.jpg

CONTACT ME

De fleste af mine opgaver tager udgangspunkt i at imødekomme problemer eller forløse potentilaler. Det viser sig som regel at være begge dele.

Få den første sparring uforpligtende. Så vil resten være pengene værd.

Læs mere